Richard Unger – ny VD för Karolina P. Förvaltning AB

Richard Unger har, från 15 januari 2020, utsetts till ny vd. Richard kommer senast från AB Familjebostäder i rollen som driftchef.

Richard Unger har 15 års erfarenhet från fastighetsbranschen och ser fram emot att driva ett modernt förvaltningsbolag med fokus på rent, tryggt och klimatpositivt.

I linje med Parisavtalet

Ett hem har historiskt förknippats med utsläpp av växthusgaser, men genom att Karolina P. förvaltar bostaden möjliggörs det omvända – fastigheten kan bli klimatpositiv och därmed ta upp med koldioxid från atmosfären än den släpper ut.

– Detta arbete måste göras för att klara den globala uppvärmningen inom de ramar som har beslutats i Parisavtalet. Vi tror att ett hem kan vara en plats som gör världen lite bättre, säger Richard Unger

Ett modernt förvaltningsalternativ

Förvaltning av fastigheter är ett viktigt ansvar. Karolina P. förvaltning AB förvaltar människors hem. Och ett hem ska vara en plats där de boende kan trivas och känna sig trygga.

– Jag tycker det ska bli spännande att arbeta inom ett modernt förvaltningsbolag som vill ligga i framkant och med fokus på trygghet och klimatpositivt. Det känns redan som denna del återspeglas i namnet som sticker ut bland alla Einar och John, säger Richard Unger. Karolina P. förvaltning kommer att bli ett av Stockholms främsta förvaltningsbolag inom två år, säger Richard Unger med ett stort leende.

Om Karolina P. Förvaltning AB

Karolina P. vill göra våra kunders vardag lättare. Därför har vi samlat experter inom förvaltning, säkerhet och miljö under samma tak. Vi kan erbjuda totalförvaltningslösningar där vi sköter om allt i er fastighet. Från hyresadministration till bevakning till fastighetsskötsel.

För mer information, kontakta

Karolina Norbeck, Styrelseordförande, 0705799199, karolina.norbeck@karolinap.se

https://www.fastighetsvarlden.se/karriar/personnytt/karolina-p-utser-ny-vd/