Tjänster inom förvaltning

En fastighet är mycket mer än bara en bit mark. En fastighet är också mycket mer än bara en byggnad med fasader, tak och ett värmesystem. En fastighet är lika mycket de människor som lever och verkar i den. Därför är vår filosofi att den bästa förvaltningen sätter hyresgästen i lika mycket fokus som byggnaden. Våra erfarna förvaltare hjälper er såväl med ekonomi som med hyresadministration, serviceavtal, juridik, underhållsplanering och bevakning av myndighetskrav. Allt det administrativa som krävs för en hållbar och korrekt fastighetsförvaltning.

Totalförvaltning

Vi samlat experter inom förvaltning, säkerhet och miljö under samma tak. Vi kan erbjuda totalförvaltningslösningar där vi sköter om allt i Er fastighet. Från hyresadministration till bevakning till fastighetsskötsel.

Ekonomisk förvaltning

Våra erfarna förvaltare hjälper er såväl med ekonomi som med hyresadministration, serviceavtal, juridik, underhållsplanering och bevakning av myndighetskrav. Allt det administrativa som krävs för en hållbar och korrekt fastighetsförvaltning.

Teknisk förvaltning

Våra erfarna förvaltare hjälper Er såväl med ekonomi som med hyresadministration, serviceavtal, juridik, underhållsplanering och bevakning av myndighetskrav. Allt det administrativa som krävs för en hållbar och korrekt fastighetsförvaltning.

Branschens bästa förvaltningsteam

– Vi tar hand om våra fastigheter och kunder

KONTAKTA OSS