Idag började Shahin Babavand hos oss! Shahin är nyutexad ingenjör från KTH och kommer att arbeta som Projektledare hos oss på Karolina P.  Shahin har precis avslutat sitt examensarbete som bland annat handlade om Klimatpositivt Fastighetsägande och kommer att fortsätta en del av det arbetet hos oss.

– Vi på Karolina P. är insatsstyrkan inom fastighetstjänster kopplade till klimat, energi och drift. Vi är unika med våra kombinerade energi- och klimatkartläggningar med syfte att hjälpa fastighetsägare att bli klimatpositiva. För att göra detta knyter vi därför till oss expertis inom området och Shahin kommer med sin kompetens kunna bidra stort i det arbetet. Dessutom är han en härlig glädjespridare, säger Karolina P:s VD Richard Unger.

Karolina P. erbjuder förvaltningstjänster och konsulttjänster inom hela fastighetssektorn. Vi vill erbjuda en hjärtlig och klimatpositiv förvaltning som gör våra kunders vardag lättare. Därför har vi samlat experter inom förvaltning, teknik och klimat under samma tak.